Υπηρεσίες

 


 
Το Ξενοδοχείο Chalet Sapin διαθέτει: Εστιατόριο, Καφέ ( cafe ) - Wine Bar, Wellness, Playroom, Ski-room, Parking.
 
 
 
 
 

Εστιατόριο

 
Ο επισκέπτης μπορεί, αγναντεύοντας την υπέροχη θέα στο Καϊμακτσαλάν, από την επιβλητική τζαμαρία να απολαύσει ένα πλούσιο πρωινό με σπιτικές μαρμελάδες και παραδοσιακές γεύσεις από προϊόντα της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας ο χώρος προσφέρεται για ένα γευστικό κρύο πιάτο και διάφορα snacks συνοδευμένα με εκλεκτά κρασιά της περιοχής, κοντά στο τζάκι.
 
 
 
 

Wellness

 
Στο πρώτο επίπεδο του Chalet Sapin, στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο στο Καϊμακτσαλάν, λειτουργεί ένας ιδιαίτερος χώρος wellness, που περιλαμβάνει εξοπλισμένο γυμναστήριο, αποδυτήρια με douche, Jacuzzi, χαμάμ, sauna, καθώς και ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο για να απολαύσει ο επισκέπτης ένα χαλαρωτικό μασάζ μετά τις δραστηριότητες τη ημέρας.
 
 
 
 
 
 
 

Βar

 
Ο χώρος λειτουργεί σαν καφέ (cafe) - wine bar καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι αναπαυτικοί καναπέδες, οι ιδιαίτερες γωνίες σε Alpen chic style καθώς και ο χώρος της τραπεζαρίας, προσφέρονται σαν τόπος συνάντησης των ενοίκων και των επισκεπτών για να απολαύσουν ζεστά ροφήματα, σπιτικά γλυκά καθώς και ποικιλία ποτών και cocktails.
 
 
 
 

Playroom

 
Το Chalet Sapin διαθέτει χώρο, κατάλληλα διαμορφωμένο για την ψυχαγωγία των ενηλίκων και των παιδιών, στον οποίο περιλαμβάνεται πικ πον, μπιλάρδο καθώς και μεγάλη ποικιλία από επιτραπέζια.
 
 
 
 
 
 

Parking - Ski Room

 
Ιδιωτικός χώρος parking με ξεχωριστή είσοδο προς το ξενοδοχείο.
Ειδικός χώρος για τη φύλαξη των ski με εύκολη πρόσβαση από το parking.